Meniu
Coșul Tău

Acest site foloseşte cookie-uri pentru a fucţiona corect şi pentru a înbunătăţii calitatea navigării dvs. Prin continuarea navigării le acceptaţi implicit. Mai multe detalii in Politica de Confidenţialitate

Termeni și Condiții

Termeni și condiții de utilizare site elbons.ro

Sunteti bineveniti la elbons.ro si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati. Pentru a putea vizita magazinul nostru trebuie sa stiti ca serviciile noastre sunt oferite in anumite conditii. Daca vizitati magazinul elbons.ro, folositi sau veti folosi serviciile furnizate de elbons.ro, inseamna ca acceptati Conditiile de Utilizare descrise mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.

CONFIDENȚIALITATEA

(Politica de Confidenţialitate)

Cine suntem?

BONASERV srl. (elbons.ro) este persoana juridică cu sediul social în Hărman jud. Brașov, str. Ștefan cel Mare nr. 327M, constituită si funcționând în baza legilor românești, fiind înregistrată la R.C. sub nr. J08/1855/2004, avand CUI: RO16665450.

Telefon: +40 371 480 442;  office@elbons.ro

Informațiile despre Dumneavoastră pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor din magazinul nostru:

  • procesarea comenzilor;
  • oferirea de produse si/sau servicii;
  • solutionarea cererilor, întrebărilor si/sau a reclamațiilor făcute către noi;
  • realizarea studiilor de piață și de produs și marketing-ul produselor de pe elbons.ro ;
  • înregistrarea informațiilor despre Dumneavoastra în vederea promovării ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor și a altor beneficii.

Ce date personale prelucram?
Datele personale care le prelucram sunt: datele dumneavoastră de identificare, tranzacționale, localizare, financiare pe care le colectăm direct de la dumneavoastra sau din alte surse atunci când suntem direct implicați într-o colaborare sau sunteți clientul nostru.

Cât timp prelucrăm datele personale?

Datele dumneavoastră sunt prelucrate pe tot parcursul relației noastre contractuale si, după finalizarea acesteia, cel putin perioada impusă de prevederile legale aplicabile în domeniu.

Comunicăm date personale către alți destinatari?

BONASERV srl.  respecta confidentialitatea datelor introduse de Dumneavoastră.
Astfel, nu vom transmite datele dvs. personale catre terti decât pentru îndeplinirea contractului dintre cele doua părti (Ex: Transportator / Curierat - informatii despre nume, adresa, telefon)

Administratorul BONASERV srl este Operator Date cu Caracter Personal - inreg. nr. 10643/2009/ANSPDCP.

elbons.ro nu incurajează și nu folosește SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile elbons.ro

Care sunt drepturile dvs. si cum pot fi exercitate?

Dreptul la informare - puteti solicita informatii privind activitatiile de prelucrare a datelor dvs. personale
Dreptul la rectificare - puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa
Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - puteti opta pentru stergera datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege
Dreptul la restricționarea prelucrării - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege
Dreptul de a depune plângere - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Dreptul de retragere al consimțământului - in cazul in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., puteti sa vi-l retrageti oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pe viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila.

Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.

Aceste drepturi se pot exerciata prin simpla trimitere a unei solicitari prin formularul nostru de contact
https://www.elbons.ro/contact , pe adresa noastra de email office@elbons.ro , telefon +40 371 480 442

Ultima actualizare 18.07.2019


COMUNICAȚII ELECTRONICE

Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un E-mail, inseamna ca Dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:

  • sa primiti in acelasi mod de la elbons.ro mesajele;
  • sa agreati mesajele postate de noi pe magazinul elbons.ro ;
  • ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

DREPTURI DE AUTOR

Continutul acestui site (text, grafica, logo, icon-uri, imagini) sunt proprietatea BONASERV srl prin Marca inregistrata "ELBONS ®" si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana si EU. Dreptul de autor pentru pozele digitale afisate, schite, documente si anumite texte (articole) pot fi produse, reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text, dupa caz. Dreptul de autor poze, descrieri tehnice, schite, precum si pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor daca sunt si asemenea cazuri.

Fotografiile, Schitele si Informatiile din site precum si cataloagele online, tipariturile si CD-rile puse la dispozitia dvs. sunt protejate de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, modificate sau introduse prin Legea nr. 285 din 23 iunie 2004, modificate sau introduse prin Ordonanta de Urgenta 123 din 1 Septembrie 2005 si Legea nr.84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice - M.Of.nr.161/23.04.1998 Hotărârea Guvernului nr.833/1998 de aprobare a Regulamentului de aplicare a Legii nr.84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice - M.Of.nr.455/27.11.1998 Ordonanţa guvernului nr. 41/1998*) (*republicată*) privind taxele în domeniul protecţiei proprietăţii industriale şi regimul de utilizare a acestora, publicată in Monitorul Oficial nr. 959 din 29 noiembrie 2006.

Orice reproducere, utilizare pe siteurile poprii sau in publicitatea personala a utilizatorilor, copiere totala, partiala, secventiala, in orice format si sub orice forma, fara acordul expres in scris al BONASERV srl Brasov, atrage de la sine raspunderea penala si materiala a faptuitorului conform Legii.

Aceste materiale pot fi utilizate doar pentru informarea clientilor, partenerilor, colaboratorilor, salariatilor, membrilor familiei, in formatul original, cu inscrisurile originale asupra produselor din catalog. Toate produsele prezentate pot fi incluse in proiecte, prezentari, articole in reviste si ziare cu precizarea expresa, clara si nealterata a sursei si a acordului in scris al BONASERV srl Brasov.

ACCESUL ÎN WEBSITE

BONASERV srl. va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.
Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris.
Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris. Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice elbons.ro (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele elbons.ro sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris.
Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a elbons.ro atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila elbons.ro, partenerii sai sau produsele incluse in magazin.

CONTUL DUMNEAVOASTRĂ

Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra. Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate si de copii, dar cumpararea (achizitia)  poate fi facuta numai catre un adult.
Comanda plasata pe site-ul BONASERV nu este valida, decat dupa ce aceasta a fost confirmata de unul din reprezentatii BONASERV srl. printr-o forma scrisa, ex. email, fax
BONASERV srl. dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului Dumneavoastra personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICĂRI DIVERSE

Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducand injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. elbons.ro isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.

RISCUL DE PIERDERE

Toate produsele cumparate de la BONASERV srl intra sub incidenta unei comenzi sau contract de transport, daca transportatorul este angajat de noi. Aceasta inseamna ca ne asumam riscul pierderii sau degradarii produsului atunci cand transportul prin orice mijloc este angajat de noi. In asemenea cazuri trimitem un nou produs care sa-l inlocuiasca pe cel pierdut sau degradat. De asemenea Dvs. consimtiti raspunderea asupra neverificarii integritatii produselor cat si a cantitatii comandate la momentul predarii acestora de catre transportator, indiferent care este el: curier, transportator in grupaj sau mijloacele noastre. Intelegeti ca aceste constatari se fac in fata transportatorului consemnindu-se pe aviz, foaie de transport, factura sau dupa caz receptie, in caz contrar ele nu pot fi obiectul inlocuirii ci doar al remedierii contra cost a problemelor aparute. Garantia nu poate fi invocata in acest caz.

DESCRIEREA PRODUSELOR

BONASERV srl. incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Totusi, BONASERV srl. nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si 100 % actuala. Precizam ca exista posibilitatea foarte mare ca poza produsului prezentat pe site sa fie vizualizat in culori si nuante diferite de la monitor la monitor. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau formei din fotografie sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situatiei este de returnare a produsului nefolosit. Oricum ptr. a evita neintelegerile de acest fel este necesar ca inainte de a finaliza Comanda sa va consultati telefonic cu unul dintre Consultantii de Vanzari. Pentru mai multe detalii verificati si pagina care contine conditiile de returnare in link-ul Expediere si Retururi.

DEFINIREA GARANȚIILOR OFERITE ȘI LIMITAREA

Elbons.ro nu isi asuma raspunderea asupra garantiilor oferite de catre prestatorii de servicii, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informatiile, continutul sau produsele incluse in el. Utilizarea acestui website se face pe raspunderea utilizatorului.
In concordanta cu legile aplicabile in Romania, elbons.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv - dar nu limitat numai la - caracterul comercial al produselor. BONASERV srl. nu garanteaza ca acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise nu contin virusi sau alte elemente daunatoare.
BONASERV srl nu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv - dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.

SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

Proprietarul elbons.ro (BONASERV srl) va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania de pe langa sediul social al BONASERV srl Brasov, Harman

POLITICILE BONASERV srl.  - MODIFICĂRI

Va rugam sa revedeti si celelalte politici ale BONASERV srl precum politica de preturi sau politica de retururi, politici care, de asemenea, conditioneaza vizita Dumneavoastra la elbons.ro. Ne rezervam dreptul de a face in orice moment modificari in magazin, la Politicile Firmei (indiferent care sunt acestea) precum si in aceste Conditii de Vizitare si Utilizare ale magazinului elbons.ro

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor