Meniu
Coșul Tău

Acest site foloseşte cookie-uri pentru a fucţiona corect şi pentru a înbunătăţii calitatea navigării dvs. Prin continuarea navigării le acceptaţi implicit. Mai multe detalii in Politica de Confidenţialitate

Blog RSS Feed

19 iun. Triciclu electric cu benă și cabină închisă ELBONS E-Kamyonet
ELBONS BT 0 43
Într-o lume din ce în ce mai concentrată pe soluții de transport ecologice și eficiente, ELBONS E-Kamyonet se remarcă drept un triciclu inovator. Acest vehicul electric redefinește așteptările utiliza..
27 mai Descoperă noul vehicul electric ELBONS 44Zenn: Confort și Stil la un nou nivel!
ELBONS BT 0 151
În era mobilității electrice, ELBONS aduce pe scenă un nou model avangardist: ELBONS 44Zenn. Acest vehicul electric compact la exterior, dar spațios la interior, promite să redefinească standardele pe..
11 apr. Nou! Cvadriciclu electric ELBONS KUBA City
ELBONS BT 0 535
Într-o lume în mișcare rapidă și într-o societate din ce în ce mai preocupată de mediu, nevoia de soluții de transport sustenabile și practice este mai acută ca niciodată. În acest context, ELBONS adu..
19 mar. Descoperă Noul Triciclu Electric ELBONS KUBA EcoPikap: Soluția Perfectă pentru Gospodăria ta!
ELBONS BT 0 253
În era modernă a tehnologiei ecologice, mobilitatea electrică devine tot mai accesibilă și mai practică pentru utilizarea cotidiană. Cu o gamă largă de opțiuni pe piață, găsirea unui vehicul electric ..
14 mar. Programul Rabla Plus 2024 - 19 Martie
ELBONS BT 0 558
Programul Rabla Plus 2024: O nouă oportunitate pentru mașini electrice accesibileÎncepând cu data de 19 martie 2024, România dă startul unui nou capitol în promovarea mobilității sustenabile prin Prog..
07 mar. Noul triciclu electric ELBONS - KUBA GL 18000 MAX cu benă și cabină!
ELBONS BT 0 451
Descoperă Noul Triciclu Electric ELBONS - KUBA GL 18000 MAX: Partenerul Ideal pentru Mobilitatea și Eficiența în Gospodărie!În căutarea unei soluții versatile și eficiente pentru mobilitatea de zi cu ..
19 feb. Programul Rabla Plus 2024 începe curând!
0 435
În curând, Administrația Fondului pentru Mediu va anunța data de începere a Programului Rabla Plus, destinat achiziției de vehicule electrice noi. Programul Rabla Plus oferă subvenții și stimulente fi..
14 dec. ELBONS vă urează Sărbători fericite și un An Nou fericit!
ELBONS BT 0 459
ELBONS luptă și va lupta pentru un viitor sustenabil al viitoarelor generații prin implementarea unor noi soluții de mobilitate ecologică, dedicate tuturor vârstelor, vehicule (cvadricicluri) electric..
09 nov. Cum să ai grijă de cvadriciclul tău electric în perioada sezonului rece?
ELBONS BT 0 777
Sezonul rece aduce cu sine provocări noi pentru proprietarii de vehicule electrice. Cu temperaturile scăzute și condițiile de vreme neprietenoase, este important să știi cum să protejezi și să îngrije..
16 oct. Istoria vehiculelor electrice și provocările prezentului
ELBONS BT 0 495
În era în care preocuparea pentru mediu și tehnologia de vârf se intersectează tot mai des, vehiculele electrice au devenit un subiect central de interes. De la primele încercări de a crea un vehicul ..
27 sept. Optimizarea autonomiei unui cvadriciclu electric. Avantaje și Dezavantaje
ELBONS BT 0 287
Acest articol este cu titlu informativ.Cu tehnologia vehiculelor electrice în creștere rapidă, cvadriciclurile electrice devin din ce în ce mai populare ca opțiuni de transport ecologic în zonele urba..
24 aug. Nou! ELBONS 3Eco - Triciclu Electric Fără Permis
ELBONS BT 0 996
În continuă evoluție a mobilității urbane, tehnologia electrică face pași mari pentru a oferi soluții durabile și eficiente. Ultima noutate în acest domeniu este triciclu electric ELBONS 3Eco, un vehi..
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)