Meniu
Coșul Tău

Acest site foloseşte cookie-uri pentru a fucţiona corect şi pentru a înbunătăţii calitatea navigării dvs. Prin continuarea navigării le acceptaţi implicit. Mai multe detalii in Politica de Confidenţialitate

Garanţia Produselor

GARANŢIA PRODUSELOR ŞI SERVICE POSTVANZARE

Produsele sunt garantate în general între 12  şi 24 de luni  de la cumpărare, atunci când nu este specificat altfel.

Alte produse au garanţii mai mari de 2 ani, pentru unele componente chiar și de 5 ani.

Atenție la acumulatori (baterii reîncărcabile) citiți cu atenție în Cartea Tehnică capitolul care face referire la acest produs.

Bateriile obișnuite (de la telecomenzi, alte accesorii) nu au garanție. Sunt consumabile și au doar garanție inițială la cumpărare 30 de zile.

Service-ul este asigurat de către firma producătoare (importatoare) cu nume si adresă în Certificatul de Garanţie, însoţitor al produselor achiziţionate (BONASERV srl) şi in baza facturii fiscale (copie) şi a certificatului de garanţie ce însoţesc produsele expediate de noi. 

Vă rugam să  expediaţi către noi produsele defecte, pe care le vom repara, recondiţiona (in cazul în care este din vina furnizor - vezi condiţiile din Certificatul de Garanţie şi Conformitate - pe cheltuiala noastră, dacă nu, atunci pe cheltuiala client)  in unitaţile service din jud. Braşov (eventual schimba cu un produs nou - exceptie fac vehiculele electrice).

Înainte de a expedia produsul pentru remediere vă rugăm să faceti reclamaţia în scris prin email sau la formularul de reclamaţii de pe site, iar un consultant service şi garanţii vă va indica locaţia din Braşov la care să expediaţi produsul (răspunsul tot în scris).