Meniu
Coșul Tău

Acest site foloseşte cookie-uri pentru a fucţiona corect şi pentru a înbunătăţii calitatea navigării dvs. Prin continuarea navigării le acceptaţi implicit. Mai multe detalii in Politica de Confidenţialitate

Despre Noi

BONASERV srl. își începe activitatea în anul 2004 ca o firmă de producție și servicii. În cei 16 ani de existență activitate neîntreruptă fără niciun incident de natură juridică ( în 16 ani de activitate a înregistrat pierdere doar într-un singur an) a adaptat profilul activității de 3 ori

Printre realizările majore ce pot fi atribuite BONASERV este și acela că, este creatorul și inițiatorul grupului KroneMag din 2008.

În anul 2019 se produce a 3-a adaptare la cerințele de piață și este înregistrată marca ELBONS ca marcă proprie comercială și de produs.

Începem importul și comercializarea, asamblarea (apoi ne propunem producția)  de mașini electrice urbane mini - persoane și cargo livrări - tricicluri electrice cu cabină, scutere electrice, mopede și motorete electrice.

La sfârșitul anului 2019, oferta noastră include deja scutere (moto) electrice ELBONS Hawk și ELBONS Chopper cu diferite motorizări, triciclu electric cu cabină ELBONS 3Zenn și mașina electrică intra-urbană ELBONS 4Zenn care se înscrie conform Legislației UE la categoria cvadricicluri ușoare. Pot fi înmatriculate și conduse pe drumurile publice, excepție drumuri express și autostrăzi.

Sediul, Show-Room-ul, Atelierele pentru Asamblare și Service, Vopsitoria, Depozitul Central pentru vehicule electrice și Piese de Schimb se află la cca. 5 min. la ieșirea din Brașov spre direcția Bacău, în  localitatea Hărman. 

La întrebarea de ce ar trebui să ne alegi pe noi ? Răspunsul este fără echivoc 

  1. Suntem Profesioniști, nu suntem o firmă de azi de ieri și fără experiență de piață.
  2. Gama mai redusă pe care o oferim, are asigurată piesele de schimb pe termen lung în garanție și post garanție.
  3. Ai posibilitatea înainte de  a te decide ce dorești să achiziționezi, să faci un test drive la sediul ELBONS.
  4. Noi nu te mințim că suntem producătorii unui vehicul pe care tu îl vei găsi identic în China. Da, în majoritate componentele și echipamentele sunt de proveniență China și Taiwan, doar o parte foarte mică RO și UE. Dealtfel aproape toate autovehiculele electrice din această gamă au originile asiatice și în unele cazuri chiar și la mărcile mai consacrate.
  5. Vehiculele electrice ce poartă emblema ELBONS, sunt verificate atent pe circuitul furnizor primar și asamblator (ELBONS) și abia apoi oferite și introduse pe piață. Asta asigură garanția clientului că după achiziție, nu este și nu rămâne singur.