Meniu
Coșul Tău

Acest site foloseşte cookie-uri pentru a fucţiona corect şi pentru a înbunătăţii calitatea navigării dvs. Prin continuarea navigării le acceptaţi implicit. Mai multe detalii in Politica de Confidenţialitate

Despre Noi

BONASERV srl. își începe activitatea în anul 2004 ca o firmă de producție și servicii. În cei 19 ani de existență activitate neîntreruptă și s-a adaptat schimbând profilul activității de 3 ori.

Printre realizările majore ce pot fi atribuite BONASERV este și acela că, este creatorul și inițiatorul grupului KroneMag din 2008. 

Astfel, în anul 2019 se produce a 3-a adaptare la cerințele de piață și este înregistrată marca ELBONS ca marcă proprie comercială și de produs, care a pornit de la ideea unor noi soluţii de transport, moment în care am ajuns la biciclete electrice, scutere electrice şi cvadricicluri, însă am decis să ne focusam mai mult pe cele din urmă. În portofoliul nostru există mai multe modele, însă ELBONS comercializează vehicule electrice de mici dimensiuni și vehicule electrice destinate activităţii de transport marfă.

Pe străzile noastre sunt peste 6 milioane de autoturisme mai vechi de 11 ani. Românii pierd zeci de ore în trafic, cel mai mult timp din toată Europa. Toate astea sunt, bineînțeles, dăunătoare atât pentru mediu, cât și pentru noi. N-am putut să nu ne întrebam: Se poate și altfel?

Oferim alternative oamenilor pentru că ei înțeleg oricum necesitatea lor. Utilizatorii știu deja că, în locul unei mașini cu combustibil clasic, este mai bine să alegi o bicicletă, un mijloc de transport în comun sau chiar să mergi pe jos. Ce facem noi este să le oferim și o altă variantă.

În gama noastră miniaturizată, se găsesc cvadricicluri, tricicluri, scutere și mașini mini cargo, toate electrice.

De ce această opțiune de mobilitate?

Un tânăr de 16 ani este bucuros că nu mai merge cu părinții la școală. Un domn de 90 de ani este mulțumit că nu depinde de cumnat ca să meargă la cumpărături.
Ni se mai spune și că este practic pentru deplasări mai scurte sau în oraș, câștigi timp, nu te enervezi în trafic sau căutând un loc de parcare. În plus, este ușor și ieftin de întreținut.
Noi ținem cel mai mult la motivul că este ecologic. Nu mai facem atât de mult fum în oraș și creștem calitatea vieții.
Este un pachet de valori care ne dă avânt în această afacere.
Nu ne propunem să schimbăm mentalități. Nu vrem să schimbăm nici obiceiurile de deplasare. Dar este posibil ca, oferind opțiuni mai potrivite timpului prezent, obiceiurile noastre să devină mai inteligente. Alegerea ne aparține.

LA ÎNTREBAREA DE CE AR TREBUI SĂ NE ALEGI PE NOI ? RĂSPUNSUL ESTE EVIDENT  

  • Suntem Profesioniști, avem experiența de piață.
  • Gama pe care o oferim, are asigurată piesele de schimb pe termen lung în garanție și post garanție.
  • Ai posibilitatea înainte de  a te decide ce dorești să achiziționezi, să faci un test drive la sediul ELBONS.
  • Noi nu te mințim că suntem producătorii unui vehicul pe care tu îl vei găsi identic în China. Da, în majoritate componentele și echipamentele sunt de proveniență China și Taiwan, doar o parte foarte mică RO și UE. Dealtfel aproape toate autovehiculele electrice din această gamă au originile asiatice și în unele cazuri chiar și la mărcile consacrate.
  • Vehiculele electrice ce poartă emblema ELBONS, sunt verificate atent pe circuitul furnizor primar și asamblator și abia apoi oferite și introduse pe piață. Asta asigură garanția clientului că după achiziție, nu este și nu rămâne singur.

Te invitam la un DRIVE-TEST la Sediul, Show-Room-ul și Depozitul Central pentru vehicule electrice și Piese de Schimb se află la cca. 5 min. la ieșirea din Brașov spre direcția Bacău, în  localitatea Hărman. 

BONASERV srl
RO16665450
J08/1855/2004
Hărman - Brașov - România
507085, str. Oltului nr. 40

Conturi

RON

RO91BTRL00801202161074XX

RO43OTPV210001364218RO01

RO87MIRO0000906910900101

EURO

RO97OTPV210001364218EU01

RO87MIRO0000906910900004

USD

RO57OTPV210001364218US01