Meniu
Coșul Tău

Acest site foloseşte cookie-uri pentru a fucţiona corect şi pentru a înbunătăţii calitatea navigării dvs. Prin continuarea navigării le acceptaţi implicit. Mai multe detalii in Politica de Confidenţialitate

Politica de Retururi

POLITICA DE RETURURI pentru Cumpărare-Vânzare  ON-LINE 

* Vehiculele Electrice NU SE VÂND prin platforma On-Line (site).

Pentru a achiziționa un vehicul electric, vă recomandăm călduros, să solicitați și faceți mai înainte de achiziție un Test Drive, la sediul ELBONS.

Politica de Retururi face referire la acele produse care se pretează la vânzările on-line. Exemplu : piese de schimb, auxiliare, diverse alte produse conexe cu acestea. Ne puteti returna produsul (produsele) cumpărat(-e) şi achitat(-e) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestuia (acestora).

Excepţie de la această regulă o au produsele care au fost făcute sau importate la comandă sau au personalizări speciale solicitate de client.

Consumatorul (clientul) are dreptul sa notifice in scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalităti, dacă motivul invocat (si dovedit prin foto) este legat de calitatea execuţiei şi sau a materialelor folosite, altele decât in descriere, dimensiunile neconforme cu cele din descrierea şi prezentarea produselor sau a datelor înscrise în Ofertă sau Factura Proformă. Invocarea unui motiv se face, în termen de 5 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de furnizare servicii, montaj, de la încheierea contractului.
Reclamaţiile pot fi primite la adresa de contact a firmei noastre, vezi pagina de contact cu adresa, nr. telefon şi e-mail.

Pentru comenzile online va rugăm să folositi formularul de returnare.

De asemenea şi in urmatoarele situaţii:

  • Produsul este deteriorat sau defect;
  • Aţi primit alt produs decât cel comandat;

Diferenţa dintre imaginea produselor din magazinul on-line şi cel primit de dumneavoastra este evidentă şi se dovedeşte (inclusiv diferenţa de culori dar nu şi cea de nuanţa). Cu toate acestea, conform Condiţiilor de Utilizare ale acestui site, toate pozele sunt cu titlu informativ, deşi ele încearcă să reflecte cât mai corect produsul pe care îl veţi primi. Culorile sunt vizualizate diferit în functie de placa grafică a calculatorului, monitor, setări etc.

Pentru motivele arătate mai sus aveţi la alegere două opţiuni:

Vom inlocui produsul deteriorat, caz în care nu va mai trebui să achitaţi dumneavoastră contravaloarea transportului. Vă rugăm să verificaţi starea produsului livrat în prezenţa delegatului transportatorului. Dacă produsul este deteriorat sau observaţi ambalajul deteriorat, vă rugăm să mentionaţi acest fapt pe formularul de transport şi să reclamati imediat acest fapt catre ELBONS. Dacă produsul ajunge la dumneavoastră deteriorat, vă rugăm să refuzaţi primirea acestuia. În caz contrar, orice reclamaţie ulterioară este nulă, vă rugăm sa desfaceţi (despachetaţi produsul in prezenţa curierului) pentru a verifica integritatea lui (lor). Dacă ulterior constataţi că produsul este defect, prezintă defecţiuni de execuţie şi montaj, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de mail din formularul de contact.

Veţi primi integral suma pe care aţi cheltuit-o, inclusiv taxele de expediere şi transport doar dacă nu au existat cazuri speciale la transport. Veţi primi prin e-mail instrucţiuni cu privire la punerea în practică a opţiunii alese.

RETURNAREA PRODUSULUI

Produsul trebuie returnat, în ambalajul original la sediul BONASERV srl. (ELBONS)

Costurile transportului la retur nu se înapoiază. Vom accepta la transport numai produsele care au taxe de transport preplătite direct prin noi.

Returnarea banilor se face prin aceeaşi metodă prin care ați efectuat plata.

Produsul nu se despăgubeşte dacă:

  • Motivul de returnare este subiectiv şi nu se referă la caracteristicile produsului sau la calitatea lui;
  • Adresa de livrare pe care aţi folosit-o pentru a face comanda a fost greşită sau nu a fost exactă.