Da, știm că majoritatea clienților atunci când sunt interesați de achiziția unui vehicul ELBONS, solicită achiziția în rate, iar acest lucru i-a făcut poate pe mulți dintre prospecții noștri să-și găsească o opțiune de finanțare.

Fie că îți dorești o finanțare direct din partea băncii tale, fie că dorești să fie altă bancă sau instituție financiară abilitată, ELBONS și 123Credit le aduc pe toate într-un singur loc.

Intră și tu acum pe Calculatorul de Rate a platformei 123Credit, setează suma pe care dorești să o împrumuți și perioada de rambursare a creditului și alege opțiunea care ți se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Accesează finanțarea pentru vehiculul tău rapid și 100% online sau cu suportul unui specialist.

123Credit.ro este platforma online prin care ai acces la toate creditele băncilor si IFN-urilor. Poți alege din ofertele celor 20+ de instituții financiare totul dintr-un singur loc fără sa te deplasezi sau sa stai la telefoane. Pentru achiziția unui vehicul în rate apasă aici , selectează suma de care ai nevoie, alege oferta de credit și banca preferată, afla instant dacă ești eligibil pentru creditul selectat și aplică. 


Mult succes!