În continuă evoluție a mobilității urbane, tehnologia electrică face pași mari pentru a oferi soluții durabile și eficiente. Ultima noutate în acest domeniu este triciclu electric ELBONS 3Eco, un vehicul inovator care promite să redefinească modul în care ne deplasăm în oraș.

Mobilitate Simplificată și Prietenoasă cu Mediul

ELBONS 3Eco este o soluție de transport revoluționară pentru cei care doresc să evite aglomerația din trafic, să contribuie la protejarea mediului înconjurător și să se bucure de libertatea de a călători fără bariere. O caracteristică esențială a acestui triciclu electric este faptul că poate fi condus fără permis de conducere, datorită limitării vitezei maxime la 25 km/h și a greutății sale, ceea ce îl face accesibil pentru o gamă largă de utilizatori.
Performanță și Eficiență Remarcabile

Triciclul electric ELBONS 3Eco pentru oraş şi deplasări scurte la costuri foarte mici. Vehiculul se încadrează din punct de vedere al legislaţiei europene în categoria L2e-P (triciclu electric). Dotat cu cabină confortabilă, triciclul electric de oraș poate fi utilizat aproape în orice condiții meteo normale. Recomandat persoanelor fizice, familiilor şi tinerilor pentru deplasările zilnice intraurbane.

Deasemenea persoanele juridice pot opta pentru acest triciclu electric pentru diverse aplicaţii şi activităţi specifice urbane, intraorășenești, necesită un loc de parcare foarte mic, se strecoară ușor și are o manevrabilitate foarte bună.

ELBONS 3Eco este echipat cu un motor electric puternic de 1.5 kW, asigurând o accelerare lină și o viteză de deplasare confortabilă. Cu o baterie de 60V58Ah, triciclu are o autonomie impresionantă de până la 60 km cu o singură încărcare completă. Această performanță excelentă este cu atât mai remarcabilă cu cât vehiculul funcționează 100% pe bază de energie electrică, contribuind astfel la reducerea emisiilor de carbon și la îmbunătățirea calității aerului în mediul urban.


Confort și Utilitate

ELBONS 3Eco nu doar că promite performanță, ci și confort și utilitate. Vehiculul are un design ergonomic, un scaun confortabil și un spațiu generos pentru depozitare, ceea ce îl face potrivit pentru cumpărături mici sau alte nevoi zilnice. Construcția sa stabilă și manevrabilitatea excelentă fac din fiecare călătorie o experiență plăcută și sigură.

Triciclu electric ELBONS 3Eco reprezintă o noutate semnificativă în lumea mobilității urbane. Cu caracteristici impresionante precum conducere fără permis, performanță de vârf, autonomie generoasă și disponibilitate imediată, acest vehicul electric se poziționează ca o soluție a viitorului pentru deplasările urbane. Cu ELBONS 3Eco, călătoriile ecologice și comode devin o realitate, iar modul în care navigăm prin orașe se schimbă în bine.
Triciclul ELBONS 3Eco este disponibil in stoc și se livrează cu CIV + COC pentru înregistrare la Primărie.